Produse pentru ingrijire pe baza laptelui de capra - Kozie mleko de la Ziaja

dupa 20 ani
Contin lapte de capra - preparate active cu formula moderna de regenerare a pielii uscate si putin elastice

  • RL 118 Crema hidratanta de zi-noapte [50ml] 26.65ron



Crema 1 - hidrateaza intens pe o perioada indelungata epiderma, dar si tesuturile mai adanci ale pielii. Completeaza lipsa de substante naturale revigorante. Stimuland procesele naturale de refacere a epidermei, estompeaza in mod evident ridurile mici. Previne fotoimbatranirea si calmeaza eficient iritatiile. Ideal sub machiaj. Contine filtrele UVA si UVB fotostabile, complex de compusi din lapte de capra, provitamina B5 (D-panthenol), vitamina A, vitamina E. Se recomanda pentru zi si noapte.

  • RL 1119 Crema nutritiva de zi-noapte [50ml] 26.65ron


Crema 2 - Completeaza lipsa de substante naturale revitalizante. Intareste mantaua de lipide, previne pierderea apei. Are actiune de protejare a epidermei. Accelereaza regenerarea epidermei si netezeste ridurile marunte. Se recomanda pentru zi si noapte, pentru piele uscata si cu predispozitie pentru riduri. Contine un complex de compusi din lapte de capra, provitamina B5 (D-panthenol), vitamina A, vitamina E. Se recomanda pentru zi si noapte.

  • RL1120 Crema de ochi [15ml] 18.5ron



  • RL1121 Crema de maini si unghii [80ml] 17.65ron


Revitalizeaza si netezeste. Hidrateaza intens si da elasticitate pielii mainilor. Indeparteaza senzatia de maini aspre. Intareste unghiile si micsoreaza predispozitia spre clivare si rupere. Actioneaza profilactic contra formarii rifurilor, datorita complexului de compusi din lapte de capra, provitamina B5(D-panthenol), vitaminele A si E. Contine un complex de compusi din lapte de capra, provitamina B5(D-panthenol), vitaminele A si E.

  • RL 1122 Demachiant cu lotiune 2 in 1 [200ml] 23.75ron


Preparat activ care combina propritatile de curatare ale laptelui cu cele de improspatare ale tonicului.Indeparteaza eficient machiajul si curata exceptional pielea. Calmeaza eficient iritatiile. Contine un complex de compusi din lapte de capra, provitamina B5(D-panthenol), vitamina E. Se aplica preparatul pe piele si se maseaza usor.

Comentarii