Lipocell Blocker - anticellulite line

RL 3303 Crema pentru sani vigurosi si fermi [125ml] 37.65Ron

Modeleaza activ sanii. Crema speciala destinata ingrijirii pielii delicate a sanilor si modelarii formei lor. Imbunatateste in mod evident densitatea tesutului intermolecular. Regeneraza si intareste structura pielii. Creste elasticitatea si fermitatea pielii sanilor. Previne vestejirea si hidrateaza epiderma. Pielea este regenerata corespunzator, devine neteda si mai elastica.



RL3304 Ulei de masline cu complex anticelulitic [500ml] 42.25Ron

Puternic revigorant. Ulei delicat de masline pentru ingrijirea si masajul corpului. Imbunatateste circulatia sanguina si intareste structura pielii, impiedicand vestejirea ei. Cele mai bune efecte se obtin, daca inainte s-a efectuat un peeling si s-a utilizat un gel seria Lipocell blocker.


RL 3301 Gel de dus peeling anticelulitic [200ml] 31.99Ron

Peeling activ pentru spalarea corpului, cu exceptionale proprietati de stimulare a procesului de reinoire a epidermei. Stimuleaza procesul de reinoire a epidermei. Imbunatateste circulatia sanguina si activeaza procese metabologice din piele. Hidrateaza activ si nu irita. Ii reda pielii pH-ul natural. Dupa peeling, se recomanda a se utiliza ulei de masline si gel din seria
Lipocell blocker.



RL 3302 Gel de slabit cu complex anticelulitic [150ml] 31.99Ron

Previne depozitarea substantelor lipidice. Controleaza metabolismul pielii. Grabeste arderea tesutului gras. Intareste si imbunatateste structura pielii. Dupa o cura de 28 de zile se reduce grosimea tesutului gras - chiar cu 14,5 %. Se obtin efecte vizibile si se micsoreaza evident celulita.


Promotia Ziaja! Cumpara produse Ziaja in valoare de 100Ron si poti avea o gentuta pentru cosmetice cu numai 1Ron

Comentarii