Gel pentru igiena intima Ziaja

Atentie! promotia Ziaja
cu gentute.
RL 2203 Gel intim cu extract de afine
Produse delicat, destinat igienei intime in timpul ciclului. Actiunea lui este de protejare. Testat in Institutul de Obstetrica si Boli de Femei AMG. Recomandat de medicii ginecologi. Nu contine sapun. Intareste sistemul natural de protectie a membranelor mucoase. Actioneaza activ impotriva modificarilor nefavorabile care au loc la nivelul mucoaselor. Micsoreaza predispozitia pentru aparitia iritatiilor. Igienizeaza activ si da senzatia de curatenie si de prospetime, pentru o perioada indelungata. Se recomanda in mod special femeilor predispuse la infectii repetate la nivelul partilor intimeale corpului.


RL 2202 Gel intim cu pepene galben
Produs lichid pentru igiena intima, cu miros exotic de pepene galben. Mai delicat decat sapunul , pe care il inlocuieste cu succes. Neutralizeaza mirosul neplacut, mentine senzatia de prospetime pentru mai multe ore. Influenteaza favorabil flora bacteriana, naturala. Face spuma foarte usor si este foarte rentabil. A fost testat la Institutul de Obstetrica si Ginecologie AMG.



RL 2201 Gel intim cu musetel
Extract de plante lichid pentru igiena intima. Se recomanda persoanelor deosebit de sensibile la iritatiile mucoaselor. Se recomanda si femeilor gravide. Mentine echilibrul biologic al membranelor mucoasei. Micsoreaza riscul aparitiei infectiilor. Spala delicat si mentine vreme indelungata senzatia de curatenie si prospetime. Are calitati deosebite de igienizare, face usor spuma, este foarte spornic. Se recomanda si femeilor gravide.


Produsele au 500ml si costa 23.7Ron

Comentarii